ÖVNINGSTIPSET!

Som fortsättning på min lekparkstripp bjuder jag på ett par bilder på en variant av räckhävsrodd-grej som jag improviserade i lekställningen. Med spänd mage, lätt böjda knän och ordentligt utsträckta skulderblad hittade jag både ryggmuskler och flås vilket fungerade utmärkt!

.


Brukar ni använda lekplatser till träning?

 1. Passar på att önskar dig ett gott slut på detta året och ett spännande 2012.

  ♥ Må så gott & va rädd om dig! ♥

  Kram Camilla

 2. Det verkar vara en asbra övning!! Har aldrig varit på en lekplats och tränat men det ska nog bli ändring på det nu:)

 3. Mari skriver:

  Smart. En lekpark ska jag genast leta upp :). Ute på Lidingö finns det gott om utegym…det gillas, perfekt att bryta av löprundan ibland.

  Dem skorna du har. Jag har tittat på dem och tänkt köpa dem ett X antal gånger, men har stoppat mig själv. Jag har en gammal knäskada sedan jag spelade fotboll, och vet tidigare att man ska vara försiktig med sådana ”barfotaskor”. Hm, vad tycker du ????

 4. Linn skriver:

  Icke!

  Men jag blir väldigt sugen när jag ser dina bilder. Det ser så roligt ut. Ska absolut testa mot våren! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..