ÅRETS SISTA BACILL?

Jag startar årets sista morgon under en filt tillsammans med halstabletter och kan jang då min hals har börjat kräva uppmärksamhet. Jag har känt på mig att jag ska råka fånga någon bacill nu när jag är så avslappnad och nu verkar det tyvärr som att den har hittat hit. Min nyårsafton heter myskväll med en bästis så dagen kommer att fortsätta i samma lugna tema.

 

NU: Fortsatt frukostläge och långdusch.
Jag önskar er ett alldeles delikat GOTT NYTT ÅR!
 1. Hanna skriver:

  Skönt att höra att man inte är ensam om att INTE supa sig full ikväll!

 2. Mari skriver:

  Neej. Stackare !!!!! Krya på dig, och Gott Nytt år fina du ! kramar

 3. Linn skriver:

  Äsch vad trist!
  Själv har jag inte varit förkyld på en fläck på nästan ett år.

  Krya på dig och gott nytt år!

 4. Signe skriver:

  Slappna av och ta hand om dig 🙂 Vila dig frisk och ha inte bråttom 🙂

  Gott nytt år! 😀 Mitt blir lugnt det med, med familjen och grannfamiljen, som vi brukar ha det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..