HEJ OCH LEVANDE,

Jag konstaterade att detta är den absolut första gången som jag inte ens tänkt på att bloggen saknar uppdatering. Dagens uppgifter har gått i ett och det har inte funnits en möjlighet för mig att komma åt att uppdatera vilket gav mig en härlig paus men samtidigt en längtan efter kontakten med er. Det visar återigen hur mycket era kommentarer och åsikter förgyller mina dagar så nu kör vi vidare.

Veckans version av vecka ser ut på följande sätt:

Måndag

,. morgonpromenad, skrivbordarbete, pt-online kunder, blogg och skrivande till VR.
,. lunchtimme i sällskap av SATC, dusch och ombyte, t-bana till jobb.
,. träna fem PT-kunder, äta mellis/middag, powerwalka halva vägen hem, slutföra skrivbordsjobb.

Tisdag

,. morgonpromenad, skriva klart till VR deadline och skicka in, dusch och till jobb.
,. träna fem PT-kunder, lunch, träffa/träna/äta med Linn.
,. ombyte, event och blogga.

Onsdag

,. morgonpromenad, dusch och in till frukostevent följt av ett möte med ett sportklädesmärke.
,. jobb på VR-redaktionen, blogg, mejl, ringa och boka nya PT-kunder.
,. promenera till gymmet, träna 4 PT-kunder, powerwalk hem från jobbet.

Torsdag

,. skrivbordarbete, pt-online kunder, blogga.
,. lunch i sällskap med SATC, dusch och träning.
,. till jobbet och träna 5 PT-kunder.

Fredag

,. träna, jobba klart skrivbordarbete inför helgen.
,. promenera, städa lägenheten, event.

Helg

,. vila, tjejkompisar, äta, träna, sovmorgon.

Intensivt och alldeles alldeles underbart.

.

 

 1. Anna skriver:

  Det är verkligen tråkigt att läsa om ditt veckoschema, varför lägger du ut det i bloggen? Jag förstår att du har det för din egen skull… men varför dela det? Jag skippar gärna sånna här inlägg. (Och nu måste jag väl skriva att det här är inte menat som kritik mot dig som person blablabla, menar bara att dina andra inlägg är mer intressanta)

 2. rebecca skriver:

  Hej fia! Jag har en fråga angående simning. Just nu går jag en promenad varje dag på minst 30 min men har tänkt börja simma några dagar i veckan också, tycker du att det är en bra träning för att få en mer fit kropp? eller tycker du allmänt att man behöver komplettera med någonting annat?
  /Rebecca

 3. Det kanske finns ett svar på denna fråga här i bloggen, men jag hittar det inte så jag frågar: När började du intressera dig för träning? Hur började det, var det någon speciell sport eller så?

 4. Lina skriver:

  Hej Fia!
  Kan inte du visa mer övningar och bilder från Ruffie träningen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..