EVENT MED VARDAG,

Jag älskar ögonblick som får en att stanna upp och inse att tiden faktiskt har passerat och att du med det har åstadkommit saker, utvecklats och blivit ett år äldre. Efter en oerhört intensiv arbetsdag passade jag och min vän igår på att inspireras på fantastiska Beautiful Business Awards som för femte året i rad korade Årets Företagerska och Årets Tjänsteuvecklare för att uppmärksamma och hylla alla superkvinnor som finns ute i Sverige.

,. det kändes som en flashback när jag klev in i samma sal och på samma event som för ganska precis ett år sen. Då hade jag ännu inte startat mitt företag, jag hade ännu aldrig blivit tryckt i skrift och bild i en tidning, jag hade ännu inte startat upp min PT-onlinesajt, jag hade ännu inte fått erbjudande om att bli träningsprofil på Veckorevyn och jag hade ännu inte tripplat mina läsare på bloggen. Jag var lyckligt ovetande om att jag själv skulle råka ut för den där orkanvinden som kallas entreprenörskap och själv vara en lämplig kandidat för framtida prisutdelningar.

Bild från förra året:

Jag blev åter igen oerhört inspirerad till att fortsätta kämpa och jobba för det jag vill och ändå påmind om att passa på att njuta av det jag redan har utan att stressa vidare. Ibland behöver vi nöja oss med att förvalta det vi redan har för att kunna ta oss vidare till nästa steg.

,. nu njuter vi ett ögonblick!

.

 1. sigrid skriver:

  grattis antar jag man får säga!

 2. Alice skriver:

  FIA! En grejj som jag har tänkt på väldigt mycket nu är detta: Hur ska man förhålla sig till sin kropp om man samtidigt vill förändra den genom träning. Det är ju svårt att älska något som man vill förändra på? Samtidigt kan det ju inte vara fel att vilja få en sundare kropp med mer muskler istället för fett..så hur gör man?

 3. Åsa skriver:

  hej jag undrar hur du ser på kosttillskott som kyäni? tacksam för svar 🙂

 4. Mari skriver:

  Sjukt inspirerande ju 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..