BÄSTA ENSAMHETEN,

Jag har ett visst behov av att vara ensam för att fungera som människa. Då och då drar jag mig medvetet undan allt vad umgänge heter och bara hänger med min egen tystnad. Efter en så intensiv arbetsvecka som denna blev så är ensamtid min perfekta återhämtning. Jag har spenderat dagen med sovmorgon, promenad, handlat nya blommor, städat hela lägenheten så den skiner och bakat och lagat mat i timmar. Frysen är full av matlådor, jag känner mig redo för fortsatt soffhäng och de nybakta ”mintkladdkakemuffinsen” ligger skönt i magen.

,. nu fortsätter jag gotta mig med Carries jakt på mr Big.

 

 1. Emelie skriver:

  Hej Fia!
  Jag har de senaste två åren haft hemsk tinnitus och därför ej vågat/vågar vistas i bullriga miljöer såsom gym där det JÄMT spelas hög musik! Jag är så frustrerad av att ej få gymträna för jag är verkligen motiverad att komma i form. Så därför undrar jag om Du vet om det finns något gym i Stockholms – el Örebro-området som är musikfritt och TYST!
  Hoppas på svar!
  /Emelie

 2. Camilla skriver:

  Hej Fia! Jag undrar bara om du vet någon träning man kan göra så man får mindre lår? Jag springer nämligen väldigt ofta ca 5ggr i veckan vilket har resulterat i väldigt bastanta lår och undrar om du vet hur jag kan minska dem? Tacksam för svar.

 3. Camilla skriver:

  Skriv din kommentar här!

 4. Har du ett recept på dessa mintkladdkakemuffinsar måntro?

 5. Carolin skriver:

  Hej fia! Vart kan man hitta större förpackningar kvarg/kesella? Du blandar de med yoghurt och filmjölk rätt ofta och dom där små burkarna kommer man ju inte långt med.. Väldigt tacksam för svar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..