HEJ LÄSARBREV!

Hej Fia!

Jag är 17 år och jag tycker att du verkligen är en inspirationskälla och jag följer din blogg slaviskt. Dina inlägg är alltid intressanta och jag bara längtar efter nästa! Jag såg att du hade gjort en visionboard så jag gjorde samma sak, några dagar in på det nya året gjorde jag en för hur jag vill att mitt 2012 ska se ut på hälsa-träna-mat-sidan och resultatet blev så som på bilden. Tittar på den varje dag och jag blir så inspirerad av mig själv.
Tack för en superblogg och ditt härliga humör jämt och ständigt!
/Felicia
Hej Fia!! Har ett sånt stort glädjeryck att jag bara var tvungen att skriva. Har precis bakat ditt proteinbröd, och tro mig när jag säger att jag aldrig bakat bröd i hela mitt 20åriga liv. Det var så galet, sjukt, otroligt gott och jag ser verkligen fram emot frukost i fortsättningen! Tusen tack för tipset och tack för din blogg som ger mig sån inspiration – både till mat och träning. Du. Är. Bäst.

Stor kram Sofia

Hej Pt-Fia! =)Jag vill bara maila dig en bild på min utveckling! Jag har följt din blogg nu sedan i våras
och blivit så inspirerad att göra ändringar i mina vanor då det gäller kosten och motionen!

Bilden jag mailar dig talar väl för att förändringarna i mina vanor
nu börjar visa sig, eller? =) 😉

I dag känner jag mig så pigg och kan springa en halvmil i hastigheten 11 km/h…
Att jag tappat ett par kilon på kuppen är riktigt trevligt! =)

TACK för en bra blogg! 🙂

//kram annah.

Tack för att ni är så rara och delar med er!
.
 1. Sofia skriver:

  Caroline: Googla på biggest loser tårtan. 🙂

 2. Hejsan Fia!
  Jag har haft stora problem med min mage efter hemkomsten av vår Thailandsresa som var för nästan exakt tre år sedan! Har tagit tester, blodprov, om jag var gluten- eller laktosallergisk. Testerna visade positivt! Då sa min dietist att jag skulle pröva massor av olika fiber, frukter motion osv. osv. Och det har blivit bättre! MEN aldrig riktigt bra tyvärr. Och en kväll fick jag så ont, det var så hemskt. Jag insåg då att problemet måste sitta i min dagliga mat eftersom jag inte ätit något konstigt den dagen. Och att problemet satt troligen i gluten eller laktos. Trots mina tester, eftersom jag har hört om laktos- och glutenöverkänslighet.
  Jag har läst din blogg lite då och då, har jag hängt med på att du också hade problem med din mage. Att du gjorde ett laktos test, bestämde jag mig också för att göra det. Jag har läst någonstans att man inte ska mixtra med gluten själv.

  Nu, just idag har jag varit utan laktos i två veckor, för ca två timmar sedan drack jag två stora glas mjölk. Inom tjugo minuter så min mage lika stor ut som din på de bilder du lagt ut! Och magsmärtor uppkom. Så från och med nu, är jag också fröken laktosfri.
  Så jag kunde inte vänta, jag vill tacka dig för att du la den sista pusselbiten för att få min känsliga mage att fungera. Detta kanske kan inspirera andra att pröva!
  Cred till dig! Tack så mycket!

 3. Hej! Jag fyller snart år och vill gärna göra en nyttig tårta. Har du nåt recept på nån sån lr nån ide om vad man kan använda till botten? Kram

 4. Linnéa skriver:

  Hej Fia! Har en fråga om dina tidigare magproblem.. Har besvären med uppblåst/utspänd/gasig mage helt försvunnit nu sen du började med laktosfritt? Eller känner du fortfarande av det? Och hur gick du tillväga i själva ”laktostestet”? Jättetacksam för svar!!

 5. Underbara brev, bilder och visionboards verkligen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..