ÄNTLIGEN STARTAD!

Efter att ha laddat i ett par månader var det imorse äntligen dags för min premiär inom Military Training. Jag förberedde mig genom att plocka fram alla kläder, bre ett par skivor av hembakt bröd med gustafskorv till frukost redan igårkväll och ligga i sängen halv tio. När klockan ringde halv sex var jag mer än utvilad och studsade svävande ut i den tio gradiga kylan med en skyhög förväntan.

Det första passet påminde om mina egna första möten med nya PT-kunder, dvs ett antal max-tester för att se vart vi befinner oss i dagsläget för att efter en period kunna jämföra och förhoppningsvis få kvittot på förbättringen. Vi fick bla. kuta 2 km på tid, göra en variant på burpees och stå i jägarvila. Jag som är en mästare på att underskatta min egen styrka blev glatt överraskad när bara jag och två karlar med lätthet stod 5 min i jägarvila vilket var den övre gränsen. Där och då kändes det som att jag hade kunnat stå lika länge till om jag hade fått fortsätta.

Med andra ord så är jag oerhört glad över att äntligen vara igång med min nya hobby och längtar redan till nästa pass!

,. en något nyvaken tjej imorse.

Jag är för övrigt taggad på att prova stå i jägarvila igen nu när jag vet att jag klarar över 5 min. Återkommer med resultatet!
Hur länge står ni i jägarvila?

 1. Spännande med military training! Jag hoppas att det snart sätter igång här där jag bor också. Det jag undrar över är vad för sorts kläder som krävs. Det ser onekligen lite lerigt och rivigt ut ibland.
  Vad har du på dig?

 2. Amanda skriver:

  5.30 minuter, fast med taskig svank så det istället blev dåligt för ryggen (gjorde ont efteråt). Tävling på idrotten och jag vann, det gick ju inte att ge sig när det var tävling!

 3. Paula skriver:

  Härligt fia! Nu står jag cirka 1 minut och 8 sekunder men räknar med att det ska förbättras snart! 😀

 4. Amanda skriver:

  Känner mig stolt över att hålla skolrekordet i 90 grader.
  30 min – sedan orkade inte läraren vänta på att jag skulle bli trött…!
  Kan säga att jag föll ihop när jag försökte resa mig sedan… -.-‘

 5. Jag stod nästan åtta minuter på gympan när vi tävlade. Kunde knappt gå på några minuter sen men jag var så stolt :D. Underskatta inte en dansares musler haha!! Gud vad kul med ett nytt pass! Jag tycker du är en sån förebild somprovar nya saker och alltid är så possitiv. Du får mig motiverad och är verkligen en förebild för mig som gärna vill jobba med hälsa i framtiden!! Tack för att du finns:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..