FRISYRFRÅGAN!

När jag var hos min frisören senast så såg hon att mitt hår hade gått av och sa att det var p.g.a att jag hade håret uppe i en hästsvans, att själva tofsen skaver på håret. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra med mitt hår när jag tränar. Har du några bra tips på olika frisyrer som du brukar ha?

Attans, hästsvans som är så smidigt! Jag brukar variera svansen med en vanlig fläta eller fläta hästvansen. Ibland kör jag även knut på eller bakom huvudet men de får man surra fast ordentligt och håller bättre vid styrketräning än tex. studsande flåsträning. Jag äter även Kisel-kapslar sen ett par månader och upplever en väldig skillnad på kvaliten på både hud, hår och naglar.

Ett annat dilemma när man är aktiv och tränar mycket är det här med hur ofta man ”ska” duscha och tvätta håret. Jag själv får väldigt lätt torrt hår och kan inte shamponera det för ofta så jag försöker att hålla mig till att tvätta det 1-2 ggr/vecka och blöter upp när det behövs och låter det vara så orört som möjligt från produkter och varma tänger. Sover alltid med fläta och oljar in det med Ricinolja innan varje shamponering. Jag har fått lära mig att tvätta för ofta gör mer skada än nytta och hittills har inte håret eller omgivningen protesterat.

Har ni fler förslag på träningsvänliga frisyrer?

.

 

  1. L... skriver:

    Använd marrocanoil om du inte testat det sen innan! Har en tjejkompis som alltid haft torrt och strävt hår men det är verkligen en mirakelprodukt. Testa en vecka varje gång du tvättat håret att ha i fuktigt hår, du kommer märka skillnad direkt 🙂

  2. Jag har fått samma problem jag med plus att mitt hår börjar bli så sjukt långt nu att det börjar bli besvärligt att bara ha det i hästsvans. Skulle behöva hitta någon bra uppsättning som är lätt att slänga upp 😛

  3. Emma skriver:

    Fläta funkar alltid 🙂

  4. ULTRA MEGA BRA TIPS TIPS TIPS!!!!!!!!!! Min kompis sa detta till mig; Ha tofsar utan metallgrejer du vet, för det är metallgrejen på tofsen som skaver! Börja med det i alla fall för HÄSTSVANS ÄR DET BÄSTA!

    Tack för en underbar blogg! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..