VARNING MUNORGASM,

Jag inleder tisdagen med att fresta er med det absolut godaste jag har ätit i kladdkakeväg. Jag har ätit ett stort antal varianter på den klassiska kladdkakan i mitt liv och aldrig upplevt något så perfekt, frasigt, kladdig och chokladigt på samma gång. Gillar ni choklad och mint så kommer ni att älska dessa för de är helt outstandning!

,. jag åt tre på en gång med varma hallon och laktosfri vispgrädde. Ett tips när ni ska värma hallon i kastrull eller i micron: Häll på lite vatten så det täcker botten och är lite stänkta på hallonen så slipper ni att de bränns eller ”exploderar”

,. receptet hittar ni HÄR hos min favoritblogg inom ämnet.

Jag gräddade mina i bara 10 min, hade alluminiumformar och lät  de svalna helt innan de åkte in i kylen. Tinade dem i ca tjugo minuter innan de serverades.

De var enormt lätta att slänga ihop och jag rekomenderar verkligen dessa till er nästa fikastund. Jag nästar BEFALLER er att prova för de är så ljuvliga.
Om ni inte skulle gilla dem ber jag om ursäkt och tar gärna emot dem som tröst.

.

 

 1. Jag gjorde ett gäng igår, men de var nog inne 2 minuter för länge.. Blev bara liiiitelite kladdiga :/ Nu ligger resten i frysen.. Tror nästan jag ska baka nya istället sen. För ska jag unna mig en kaka då ska den fantamej vara gudomlig ;P

 2. Fia skriver:

  Guuuuu så gott det där såg ut!Jag fullkomligt älskar choklad!!!!

 3. julia skriver:

  vilken typ av mintchoklad är det som används?

 4. Becca skriver:

  Och jag gjorde dem!! Så himla goda! 🙂 till och med min pizza och mc Donaldsälskande kille mmmm:ade sig igenom fikat! Då är det toppoäng! Jag gjorde lite ändring, använde 200 g choklad och hade även i 2 dl bake pro! Sen körde vi på grädde och fruktsallad till! Perkeft mellis! Stod mig riktigt mätt i över tre timmar! 🙂 och då fick jag bara ner en! 🙂

  Funderar på att testa samma fast med apelsinchoklad!! Borde bli en hit! 🙂

  Kramar Becca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..