SÄG HALLONBOLL!

Ibland behöver det inte vara varken svårt eller avancerat utan bara helt jätte-enkelt:

,. mixa en deciliter kokos, två deciliter nötter och nästan två deciliter tinade/färska hallon till en alldeles slät smet. Forma till små bollar, pudra över lite kakao och låt stelna i kylen ett par timmar. Ät som hälsosamt snacks, mellanmål eller bara för kul!

.


  1. Sara skriver:

    Hej Fia! Det här är första gången jag skriver en kommentar på någon ”proffsblogg” men känner att jag verkligen måste skriva hur jäkla bra du är! seriöst varenda gång jag klickar mig in här blir jag aldrig besviken, älskar både sättet du skriver på och vad du skriver. För att inte tala om sina recept; GRYMMA! Har testat de allra flesta och kan knappt vänta att få testa detta. Jag är precis som dig en träningstjej som älskar mat och godsaker, tyvärr lite för kär i godsaker haha, och det är därför så grymt tacksamt att få dessa lite nyttigare och GODA varianter att inspireras av när man fått lite för mycket av det goda. Tentapluhhar nu och då är det lätt att göra det enkelt för sig och springa iväg och köpa godis m.m för att piggna till och framför alltför att göra det sena pluggkvällarna lite mysigare. Imorgon blir det dessa istället 🙂 nu blev det en väldigt lång kommentar här haha men återigen tack för denna underbara blogg, hoppas du mår bättre snart! Du är grym’ stor kram från Sara

  2. Malin skriver:

    Jag undrar oxå över det här med detox? Vad tycker du om det? Och hur gör man det på bästa/enklaste sätt?

  3. Sofia skriver:

    Har precis slängt ihop en sats av detta, la även i en msk proteinpulver vanilj, som får stå i kylen under natten. Ska bli spännande att smaka till mellanmålet i morgon, men smeten smakade riktigt bra iallafall. Tack för tipset! 🙂

  4. Ja men såklart att det blir toppengott! jag har gjort liknande med citron, också en hit! men HALLON. Yum, YUM, NOM, NOM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..