FREDAGSMOS OCH MÅNDAGSLYX,

Jag har tidigare nämnt min kärlek till vardagslyx framför att lägga all fokus på helgerna. Vi utgjorde ett utmärkt praktexempel när vi i fredags avnjöt en hederlig korvstroganoff och spenderade måndagskvällen med en fin köttbit i kantarellsås.

Fredag:
Korvstroganoff med chilli, fullkornsris och enkla grönsaker.

Måndag:
Ugnsbakad köttbit med kantarellsås, ugnsbakade rotfrukter och mangosallad.

,. båda var för övrigt helt delikata och det finns inget jag hellre lägger pengarna på än riktig mat.

.

 

  1. Jag tycker dock ändå att det är väldigt mysigt att ha det lite ”extra” på helgerna.. 🙂

  2. Vad använder du för korv? kan du lägga upp recept på din korvstroganoff, vore supersnällt! 🙂

  3. Elin skriver:

    Hej Fia! Ville bara fråga dig en sak! Är det viktigt att fylla på med kolhydrater efter träning, isåfall varför? Och hur mkt proteiner bör man äta om dagen, både då man tränat och inte? Jag vill alltså ha ett sunt exempel på förhållande mellan kolhydrater, protein och fett om man vill gå ner i vikt! Tack 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..