PROTEINBAR HEMMA,

Eftersom jag inte är särskilt förtjust i det industriframställda är det mer än ytterst sällan jag köper en färdig proteinbar. Det känns oerhört omotiverat då det finns så många bättre alternativ även om jag glömt mellanmålet en dag. Förstå min lycka när min Sara bestämt klev in och började baka egna bars i mitt kök.

De är helt enkelt delikata och löjligt enkla att massproducera.

,. och receptet:

,. vi avslutade med att smeta in den översta sidan i riktigt mörk choklad för en extra toché.
.
,. vi hade i något mer kakao för att få fram den där chokladiga smaken och behövde därför mer vätska och en extra äggvita.
.
 1. Låter gott! Jag håller på med en sida om proteinbars, vad de olika barerna har för syfte.. protein, energi, deff osv.. kom gärna med tips ska jag försöka få till en bra samlingssida 🙂

  Med vänlig hälsning
  Niklas

 2. Linn skriver:

  Du skriver att ni behövde lite mer vätska, men vad jag ser finns ingen vätska i receptet. Vad menar du?

 3. Sara skriver:

  Skulle också behöva veta om dom går att frysa in? 🙂

 4. Sara skriver:

  Hej! Kan man använda krossade linfrön istället för hela linfrön? Kan man ha vanliga havregryn istället för fiberhavregryn? Och måste man ha i proteinpulver? Proteinpulver kan jag fixa, då min pojkvän har det. Men känns lite onödigt att köpa hem resterande grejer då jag har vanliga havregryn och krossade linfrön hemma. Tacksam för svar! 🙂

 5. Verkar jättegoda! Måste testas! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..