HEJA MIG!

Jag har ju sagt till mig själv att ta tag i mina dåliga mönster och bryta dem sönder och samman för att behandla mig själv bättre när det kommer till stress,”duktig flicka” och allt det där som tynger mig i min egen prestation. Jag tar en liten bit i taget och känner att jag nu är på rätt väg med diverse knuffar från familj och vänner.

– jag hade bestämt mig för ”bara” tre veckors semester i sommar för att mina PT-kunder är borta då, men inser att jag egentligen behöver fyra för att kunna slappna av och återhämta mig. Så, nu har jag bokat in fyra veckor istället för tre och bara det gör mig lugnare.

– min inkorg med obesvarade mejl har gett mig mardrömmar men tiden för att ta tag i det har hittills inte funnits. Jag och min kille offrade därför halva lördagen för att kötta igenom tills den var helt tom för första gången på månader. Mina axlar kändes ett ton lättare och glädjen var löjligt stor.


,. en vackert tom inkorg och energi i form av bullfika.

– jag lade mig med en bok och kände att jag kunde fokusera och försvinna in i boken igen. Något jag inte klarar när jag är för stressad.

– mina arbetstimmar börjar återgå till det normala efter att ha jobbat ikapp mer än tillräckligt.

– jag har idag bestämt mig för att aldrig aldrig mer ta med mig telefonen på toaletten för att ”spara tid”. Mer fokus på mina ”behov” framför obesvarade mejl/sms.

.

 1. Bra jobbat, det är så viktigt att göra det där regelbundet! Så, som du vet, rannsaka dig själv igen om ett tag, trots att du då mår bra, och se över hur du lever din vardag.

  På tal om listor, jag hade ett tag en liten anteckningsbok i min väska, där jag skrev sånt jag kom på och som jag ville komma ihåg. Julklappar, inredningsgrejer, presentidéer, att-göra-när-jag-kom-hem-saker, handlingslista. Såklart går det där att göra i telefonen, men tar jag fram den så kollas internet, Facebook, svara på mail, sms mm… Min anteckningsbok är bara en bok, jag skriver, lägger tillbaka den, slipper tänka på det och kan gå vidare och stressar inte över det där som jag ”bara måste komma ihåg”.

 2. L... skriver:

  GRYMT FIA!!! Helt i rätt riktning 🙂 Hejja hejja!

 3. Sara skriver:

  Verkligen HEJA DIG! Fantastiska insiktsfulla du, heja heja heja!

 4. så bra gjort…allt på ”listan”…har också en förmåga att vara så himla duktig och skulle verkligen behöva tagga ner den sidan…MEN…min träning hör inte dit…den sidan av mig älskar jag…får ofta höra att jag tränar för mycket och att livet består av annat…jo men träningen får mig att orka…det är dom andra duktighetskraven som jag vill tygla bättre…livet är en resa vi lär oss av och jag lär mig lite varje dag från dig bl a!!!
  Så var rädd om dig fina Fia…
  kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..