VAFANAPOLI!

Hamnade framför ett program som heter ”Älskling, du har blivit en tjockis”. Vad är det här för skit?

I korta drag så går programmet ut på att den ena partern har blivit en ”tjockis” vilket fått den andra att tröttna. Tillsammans ska de försöka banta ner ”den tjocka” så mycket som möjligt på 7 veckor med hundratusentals kronor som morot. De ska äta LCHF och träna 3 gånger om dagen för att förhoppningsvis gå ner 12-15 kg och då få hundratusen kronor.

Hetsbantning mot pengar med hjälp av en trendig bokstavsdiet och en orealistisk träningsdos. Hur ska vi någonsin komma framåt när vi fortsätter matas med program och media som detta?

 

,. och en vacker bild på det.

.

 

 

 1. Kim skriver:

  Mimmi: förstår inte varför det inte skulle vara possitivt att jag gått ned i vikt utan träning? När jag var som störst så hade jag ingen ork till träning. Jag fick sån ångest över att inte orka ta en snabb promenad utan gav jag mig ut på en promenad så blev det en långsam sån. Denna metod gör det ju möjligt även för de som inte är särskilt rörliga att gå ner i vikt. Handikapp, kraftig övervikt eller andra anledningar. Självklart håller jag med om att en hälsosam kropp behöver träning! Åtminstone vardagsmotion, men allra helst även styrketräning och konditionsträning! Nu är jag igång med träning och tränar för första gången i mitt liv, medan min PT och andra som jobbar på gymmet knappt tror sina ögon vilka fantastiska resultat jag får både i viktminskning, hälsa och träningsresultat! Jag hade aldrig orkat träna med alla dessa kolhydratdippar och blodsockerfall. Jag äter protein och fett (energi), vitaminer och mineraler. Och minsta möjliga mängd kolhydrater och jag mår så jäkla bra!!
  Överväger att börja blogga så att fler får följa min fantastiska resa 🙂

 2. Linn skriver:

  Isabelle:
  Jo jo. Fast de som har en stor övervikt tappar kilon betydligt snabbare och lättare än ”oss andra” eftersom att de har mer att släppa ifrån sig.

 3. 15 kg på 7 veckor är väl inget jämfört med vad deltagare i Biggest Looser går ner? Där är det flera kilo i veckan som gäller, med tokträning och strikt kost.

  Men dom övervakas ju av läkare, som håller koll på deras hälsa.

 4. blir lika upprörd som du! Ett fruktansvärt jävla program. Och att dom envisas med att kalla dom för ”tjockisar”, istället för en namnskylt kommer det upp ”tjockis”.
  Hemskt!

  Sen deras träningsschema är otroligt dumt jäkla upplagt och ger helt fel signaler till folk som inte tränar. Nej, riktigt upprörande program!

 5. Elina skriver:

  haha det är kanske inte en bra grej men fy fasen vad underhållande det är! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..