NI ÄR HÄRLIGA!

Ni är så fantastiska som läser, inspireras och tar er tid att berätta och skicka in bilder på det ni gör. Tack!

.

Hej Fia!

Tänkte bara visa mina delikata proteinbars jag gjorde igår kväll. Perfekt, för idag ska jag nämligen ha med mig matsäck på skolan jag jobbar på och vad passar då bättre en detta som mellis?? Tusen tack för tipset!! Funderade på om det skulle funka att göra en variant då man slänger i en klick honung så dom blir sötare? Vad tror du om det?

Tack för att du låter mig inspireras av denna hälsobibel!! Kram Sofia


Hej Fia! 
Efter gårdagens inlägg om trappträning tänkte jag bara komma med en peppbild på världens bästa trappor! Jag hyllar trappträningen för alla jag pratar träning med och försöker ständigt få med mig vänner att testa denna fantastiska träningsform! Trappträningen är dessutom den bästa träningen för snabba resultat i löptekniken!

Trapporna finns i sköna Mälarhöjden, om du skulle vara intresserad av ett pass!

Bästa hälsningar, Malin Winqvist

 


., du hittar fler läsarbilder och brev HÄR.
.
  1. Amanda skriver:

    Hej! 🙂 Jag har nu en skada som kommer från svanskotan och går upp i ryggen och jag har just nu en period där jag är som mest taggad på att träna, men vad kan jag göra med min skada? den kommer förhoppningsvis gå bort om några veckor men jag vill gärna träna innan det på något litet sätt iallafall, kan du något?

  2. lovisa skriver:

    Hej, jag har en fråga. Läste att havregryns gröt och ägg var en jättebra kombination. Men jag fattade inte riktigt hur man skulle kombinera dem, menade du kokt ägg och gröt eller blanda ner ett RÅTT ägg i gröten. snälla förklara!!

  3. nu när dansträningen har slutat innan sommaren, har jag tänkt börja springa! Dock tillhör jag inte den kategorin som tycker långdistanslöpning är speciellt härligt. Just nu brukar jag ta en promenad till joggingspåren i skogen, springa det korta spåret på 1.9 km och sedan springa hem. Kommer detta ge någon som helst träning, eller är det mest onödigt? Har du något annat bra träningstips till mig nu när dansträningen slutat? 😀

  4. Mari skriver:

    =) Vad kul

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..