HEJ SPONTANT,

Ibland behöver man vara spontan och visa sin kärlek till sina nära. Jag gjorde det igår när jag fick ett infall och klev på tåget till Hedemora efter jobbet igår kväll för att överraska min syster som ligger nyopererad här hemma.


,. vi ska fortsätta äta frukost här så återkommer jag till verkligheten och jobbet vid lunchtid.

 

 1. hej Fia!
  tack för en superbra blogg, läser den så ofta jag hinner!
  jag vet att du får väldigt många kommentarer, men jag har ett litet problem som jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med i ett av dina inlägg. jag har alltid varit väldigt aktiv och sysslat med dans, basket, gym, ridning, och simning. men för nåt år sedan började jag oförklarligt gå upp i vikt trots träning/aktivitet varje dag, till slut låg jag på 45 kg övervikt. i samband med detta blev jag svag i vänstra halvan av kroppen, fick balanssvårigheter, konstant huvudvärk m.m. pga detta slutade jag med mina aktiviteter eftersom jag kände mig som en valross och inte längre orkade pga all extra vikt. ett tag senare konstaterades det att detta berodde på ett fel i hjärnan som orsakade starkt tryck från tre håll samt extrem hormonrubbning och jag genomgick en tre timmar lång hjärnoperation för att få bort det värsta trycket och öppna upp nya gångar så att alla hormoner kunde passera som de skulle.. några månader senare började jag att träna igen och även om jag var bättre så var fortfarande vänster kroppshalva väldigt försvagad, och sen jag slutade dansa och rida så har jag dessutom väldigt klen rygg, jag sträcker mig ofta om jag ska bära något eller liknande. ett annat problem är att jag pga den klena ryggen har fått dålig hållning och det vill jag gärna ändra på. jag har på egen hand efter operationen gått ner 23 av de kg jag lade på mig pga sjukdomen och har blivit tillsagd att fortsätta träna regelbundet för att träna upp min svaga rygg och den vänstra kroppshalvan. men eftersom jag inte har råd med nån PT som kan hjälpa mig så undrar jag istället om du kanske har några bra tips på övningar för ryggen som jag kan göra både hemma och på gymmet och även hur jag ska gå till väga för att träna upp vänstra kroppshalva så den liksom ”kommer ikapp” den högra. jag vill ju gärna ha jämn styrka i båda kroppshalvorna. jag vet verkligen inte hur jag ska gå tillväga och de flesta andra jag har frågat verkar inte heller ha några bra svar.
  jag mår mycket bättre idag men jag vill väldigt gärna få en stark kropp igen och eftersom du är en sån inspirationskälla för mig så tänkte jag att du kanske skulle vara rätt person att fråga.
  vore väldigt tacksam för svar!
  kram från en trogen läsare!

 2. Vad underbart av dig att besöka henne! Det är roligt med spontana grejer! Ha det bra! Kram!

 3. Sandra skriver:

  Skulle inte du kunna skriva lite om vilka utbildningar som du har gått? Jag går vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet och känner mig väldigt intresserad av att utbilda mig till personlig tränare i framtiden. Dock är jag ju överviktig och har kämpat med det i hela mitt liv men är på rätt väg och vill inte att det ska hindra mig från att göra vad jag vill 🙂

 4. Malin skriver:

  Hej
  Jag bara undrar om du har tips på snabba, lätta luncher!
  Jag har så svårt för att äta lunch då jag inte är så sugen på att äta!
  Din blogg är mycket motiverande;)

 5. Mari skriver:

  Men vad gullig du är !!!
  Glassen nedan såg väldigt god ut =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..