MÖT CARINA!

Såhär inför kommande helgen serverar jag en till text från ytterligare en av mina fantastiska PT-kunder. Enjoy och låt er inspireras!

”För 2,5 år sen slutade jag att spela fotboll för att istället satsa på min karriär. Det resulterade för mig i en typisk jojo-livsstil. Jag försökte många gånger komma igång med en god kosthållning och träningen igen, men lyckades aldrig skapa några goda vanor för mig själv.

Jag förstod inte hur jag skulle göra, för i min värld så var allt svart eller vitt. Jag tänkte att antingen så går man all in, eller så struntar man i det. I omgångar tränade jag stenhårt och åt superstrikt (=alldeles för lite, för sällan och utan tillräckligt mycket näring), varvat med att jag inte orkade bry mig och att åt istället vad som helst. 

I oktober förra året så hade jag nått ”botten”. Besviket hade jag ställt mig på vågen och insett att siffran som stod var högre än någonsin.

Jag var sjuk mycket oftare än jag brukade vara innan, var i större behov av sömn än förut, hade tappat i muskelmassa och hade allmänt dåligt självförtroende över hur jag såg ut.

Så en dag blev jag knockad ,. ”

Fortsättning följer.

.

 

  1. Helena skriver:

    Hej fia! Jag älskar dina recepttips och specillt frukosttipsen! Då jag är mjölkproteinallergiker undrar jag om du har några helt mjölkfria (alltså inte bara laktosfria) bra frukostar på lager ? 🙂 tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..