MÖT CARINA, DEL TVÅ.

Min PT-kund Carina berättar sin historia. Läs första delen HÄR.

”Så en dag blev jag knockad av en halsfluss och mådde fysiskt sämre än någonsin, och jag insåg att det hade gått för långt. Samma dag skrev Fia i sin blogg att hon sökte nya PT-kunder. Utan att tveka slängde jag mig på datorn och kontaktade henne via ett mail.

Det mailet var nog det nyttigaste jag någonsin har skickat.

Fia lärde mig, alltid med ett leende på läpparna, att allt inte är svart eller vitt. Att det handlar om att göra medvetna val och att ha balans. Jag slängde ut vågen och började istället lära känna min kropp ”inifrån”.

I och med att jag tränade mer regelbundet så blev jag hungrigare och ville äta mer. Nu förstod jag också med Fias hjälp att det var okej! Tack vare alla mellanmål som vi la in i mitt kostschema så var det lätt att hantera.

Varje gång jag blev hungrig så var det ju ändå dags för ett mellanmål eller en annan måltid! Folk i min närhet skämtar om att jag äter ofta, vilket jag gladeligen också gör. Så varje gång någon påpekar det så ler jag bara till svars ,. ”

Fortsättning följer.

.


  1. Mari skriver:

    Intressant läsning…:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..