MÖT CARINA, DEL TRE.

Möt min PT-kund Carina. läs första delen HÄR och andra delen HÄR.

 

”Efter mina första fem veckor med Fia så var det dags för första mätningen. Jag kände att saker hade hänt med kroppen – jag kände mig fastare, piggare, hade en stoltare hållning och hade börjat kunna köpa mindre storlekar i kläderna.Men jag var fortfarande lite orolig över vad måttbandet skulle säga – helt i onödan.

Det visade sig att jag hade minskat i centimetrar runt hela kroppen! Det mest imponerande var de 12 cm jag tappat runt buken, på 5 veckor alltså!

Sedan dess har jag gått från storlek 42 till 38 på överkroppen, och från storlek 33 till 30 i jeans. På 4 månader så förbättrade jag alla mina resultat på de fystester vi gjort i oktober.

Jag gick t.ex. från att klara 16 till 36 armhävningar, och från att kunna stå 1 min 20 sek i plankan, till över 3 min. En riktig kick för självförtroendet!

Det har nu gått ett par månader sedan jag tränade sist med Fia och tack vare kunskaperna och insikten hon gett mig så har jag fortsatt nå nya resultat och framgångar – både vad gäller styrka, kondition, kroppsmått och det mentala.

Framförallt så är jag stolt över mig själv, min sunda inställning och hur jag ser ut. Rent fysiskt så är jag i min bästa form någonsin – ett faktum jag kan stå för trots att jag fortfarande inte har vägt mig sedan oktober.

Jag skulle vilja säga att jag, efter att ha tränat med Fia i ca 5 månader, är ett levande bevis på att hon kan ge en de verktyg man behöver för att fortsätta på den inslagna vägen även på egen hand.

För det är jag dig, Fia, evigt tacksam. / Carina”

 

Läs fler inspirerande ord från mina PT-kunder HÄR.

.

  1. Nina skriver:

    Inspirerande att läsa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..