HUR IDAG?

Idag cyklar vi dit näsan pekar och utforskar omgivningarna med vissa stopp för simtag. Dagen startades med en hastig morgonpromenad på grusväg följt av exakt trettiotvå burpees.

Mums!

Hur motionerar/semester-tränar ni idag?

. 1. hur kan man kontakta dig, har du någon mejl man kan nå dig på för tillfället? har några frågor jag skulle vilja ha svar på! tacksam för svar

 2. Det är härligt att röra på sig! Igår tränade jag på gymmet och idag blev det en kort joggingtur.

 3. Signe skriver:

  Måste bara säga det jag reagerade på nu.. Du svarade på en läsarfråga förut att du givetvis använder cykelhjälm och att det är den bästa försäkring du lagt pengar på. Dessa bilder talar ju emot det och jag bara undrar hur det kommer sig?
  Jag är en av de som verkligen inte förstår sig på folk som letar fel på andra och har man inget bättre för sig än att sitta och skälla på bloggerskor bör man slänga sin dator i sjön, men jag reagerade på detta. Använder själv cykelhjälm (undantagslöst) och önskar verkligen att folk kunde se cykelhjälm lika givet som de flesta ser bilbältet..

 4. En kort morgonpromenad igår morse, och nu har jag blivit mer förkyld igen. Suck och fan.

 5. Emma skriver:

  Det blev en löpturidag igen. Som vanligt 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..