GE MIG EN RUBRIK.

Jag har sett flera bloggare be sina läsare att sätta rubriker för kommande inlägg och vill nu prova detta med er.
Ni skriver alltså en rubrik i kommentarsfältet så skriver jag ett inlägg om det ämnet och den rubriken.

Det kan vara allt från kost, frågor, träningsgrjejer, recept, personligt och egentligen vad som helst som ni vill läsa om.
Ta nu chansen och sätt hjälp mig med några inlägg.

Ser fram emot detta och är spänd av pirrig förväntan på vad ni kan hitta på. Enjoy och tack för hjälpen! 

,. hej från fyra femtedelar av familjen! 

.

 

 1. L skriver:

  Hudproblem (finnar) i samband med träning och hur man kan bli kvitt det.

 2. M.G skriver:

  Förslag på rubrik: ”Brist på sömn och träning” Hur påverkas kroppen av träningen, och hur påverkas återhämtningen när du sover för lite. Ibland händer det att man bara har en dålig natt, ska man träna den dagen eller ta det en annan dag?

 3. Jag skulle vilja höra din åsikt om kolhydrater! Hur mycket man ska äta, hur ofta man ska äta typ pasta/ris/potatis, vad man ska äta osv. Jag vill veta om det är hälsosamt eller inte och om man blir tjock av det. Jag får alltid JÄTTE ångest när jag äter kolhydrater! Tack på förhand!

 4. Emma skriver:

  -Sötsug
  -Att få in träning i livet
  -Kvarg
  -Utomhusträning på vintern

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..