, i nya fitness magazine.


via Instagram http://instagr.am/p/NeXg04GpDe/

 1. Louise skriver:

  Hej Fia! Det låter klyschigt men jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och leva lite sundare nu strax innan skolstart och sådär. Men jag har två frågor jag funderar lite på och det vore väldans snällt om du kunde svara på dem.

  1. Jag måste bli bättre på att äta frukost för att orka stressigt studentliv. Vad jag har förstått så har man ägg i smoothies för att få i sig protein men påverkar det smak och konsistens nämnvärt?

  2. Jag tror att löpning skulle funka toppen för mig och jag har redan fått hjälp att hitta bra skor men jag har ändå inte tagit mig iväg ännu för jag kan liksom inte förstå hur jag ska få med mig vatten på bästa sätt. Funkar det att hålla vattenflaskan i handen hela tiden ( det känns som att jag skulle spänna mig mer då) eller är det ett sånt där vätskebälte som gäller?

  Tack på förhand!

 2. Hej Fia!
  Jag är den här tjejen som är lång och smal men har en dålig kondition och som absolut inte vill gå ner i vikt, men vill få en sundare, starkare kropp. Dessutom saknar jag motivation att ta mig ut, då jag inte gillar att springa, tycker det är jättetråkigt, sen så har jag fått en skräck av att springa spåret själv men vill ändå träna själv. Tror du att du kan hjälpa mig?

 3. ebba skriver:

  hej! tack för en super inspirerande blogg, fortsätt med träningstips och övningar!
  undrar också om du kan tipsa om lite tränings och hälsobloggar liknande din?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..