”LADDABATTERIERNABILDER”

Elva dagar i sommarstugan, det finns inget som gör mig gladare.
Äntligen känner jag hur energin sakta sakta börjar återvända. Såhär såg det ut:

,. fantastiska solnedgångar.


,. smultron i glömda snår.


,. morgonpromenader, skogspromenader, upptäcksfärdspromenader, kvällspromenader, regnpromenader ,.

,. kusinträff med grillat.

,. kanotpaddling i kvällen.

,. bästa tänkbara sättet att krossa stressnerverna.

.

 1. Anna skriver:

  Hej Fia!

  Fina bilder, ser mycket likheter till mitt landställe som också blivit en antistressoas 🙂 Jag har en liten fråga som mixar motivation och lugn träning. Jag är en väldigt sjuk person av mig. Inte bara klassiska förkylningar, halsfluss och infektioner, utan även mer allvarliga saker som kräver sjukhusvistelser. Det gör att jag lyckas aldrig träna mer än 1-2 veckor i taget innan jag insjuknar igen. Fråga 1: Vad har du för tips för att hålla uppe motivationen? Det börjar bli jättejobbigt att börja om och om och om igen hela tiden.
  Fråga 2: Finns det någon lugn enkel träning man kan göra även om man är sjuk?

  Tusen tack för en grym blogg!!!

 2. Linnea skriver:

  Vilken mysig semester du verkar ha 🙂 kram

 3. Mari skriver:

  Ser helt underbart ut. Bästa tänkbara sätt att ladda batterierna på……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..