FRÅGAN OM LÖPNINGEN,

PILLA FRÅGAR:

En fråga bara, det som är så hypat med att springa hur kommer det sig att du inte springer något utan jämt går istället?
Visst alla kan inte gilla löpning men hade varit kul att veta om det ligger någon speciell anledning bakom valet av promenerande över löpning.

FIA SÄGER:

Det var en intressant fråga som fick mig att fundera då jag inte tänkt på hur mycket jag promenerar tidigare. Det har bara blivit en så stor del av min vardag att ut och gå. Det är ett sätt att rensa skallen, bli svettig och komma ut i luften och på något sätt har jag fastnat för powerwalksen.

När vi kör militärträningen springer vi tre gånger i veckan och det har stillat mitt löpbehov. Jag tänker ofta att jag ska sätta igång med konkret löpträning igen men än så länge är suget inte så stort att det blir av.

Jag har en vision om att någon dag återvända till alla dessa löplopp som fyllde min uppväxt, det är dock oklart när den inträffar.

.

Har ni sprungit några lopp i år?

.

 1. Malin skriver:

  Japp, jag har sprungit Blodomloppet 1 mil 🙂 Sprang på 47:13

 2. Jag har sprungit ett lopp i skolan som kallas skoljoggen och då kan man välja mellan 4km och 8km, jag och min kompis var dom ända tjejerna som sprang 8km men det klarade vi! Och så har jag sprungit vårruset i växjö som är 5km 🙂 Tuusen tack för en superbra blogg, mitt mål är att bli som dig. 🙂

 3. Åsa skriver:

  När slutade du tävla löpning? Lika fin då som nu. 🙂

 4. jenny skriver:

  Sprang mitt livs första lopp i våras 🙂 eventuellt blir det ett till i år, och tjejklassikern är målet för nästa år!

 5. Bea skriver:

  Sprang vårruset i våras och 10 juli var jag med i Karhurun i Västervik och kom förvånadsvis tvåa.
  Fick upp motivationen till att börja tävla igen så blev en anmälan till tjejmilen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..