, god morgon!


via Instagram http://instagr.am/p/NqHctZGpDK/

 1. Maja skriver:

  Hej Sofia!

  förra året gick jag ner 15 kilo, sedan till sommaren så ”la jag av” med träningen. Men nu har jag börjat igen för att få bort mina sista överflödiga kilon och jag får nästan panik över vad jag kan äta efter träninngen! jag äter ca 4-5 måltider om dagen, dvs, frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat. Men jag har ingen aning om vad jag ska äta efter att jag har tränat, jag vill inte äta upp det jag tränat om du förstår vad jag menar. Men jag vill ändå få i mig det som kroppen behöver efter träningen. Skulle bli sååå tacksam om du kunde svara på min fråga! Mvh Maja

 2. Hej och tack för en fin och peppande blogg! Min fråga är hur du gör för att hålla uppe motivationen till träningen och maten. Jag försöker men just nu är jag nog i en liten svacka, hur brukar du tänka? 🙂

 3. Anonym skriver:

  Hej! Jag behöver verkligen hjälp. 
  Jag är en 21-årig tjej som älskar träning och mat. Särskilt mat. Jag tänker på mat och godsaker i princip dygnet runt. Jag vill så gärna äta nyttig och god mat för det är egentligen det som är godast och jag vet ju att det är det jag mår bäst av. Jag kan äta nyttigt och bra i kanske max två veckor och sedan bara måste jag ha något onyttigt.
  Och det är inte så att jag kanske köper en godisbit utan då vräker jag i mig en godispåse för typ 50kr. Jag har på något sätt blivit så sjukt besatt av att äta kakor/godis eller bara något sött även fast jag egentligen inte är så sugen på det. Mitt ätande har verkligen gått över styr och jag mår så sjukt dåligt över detta. Jag verkligen hetsäter och kan inte stoppa mig själv. Ibland spyr jag upp det och det gör mig så besviken på mig själv för jag vet hur fruktansvärt dumt det är men jag kan inte låta bli. Jag vill få ett slut på det här nu. Bara ett litet svar från dig skulle hjälpa mig så mycket. Tack på förhand 🙂

 4. mari skriver:

  =) Härligt. Trevliga inlägg sedan sist….
  Hur länge har du tränat ?!

 5. Sara skriver:

  Hej Fia!
  Jag har försökt hitta gamla inlägg med ”flygplansmat” men hittade tyvärr inte. Så hur gör du? Finns det några bra snacks som nötter att ta med? Och jag förväntar mig inte att du vet något om Kinas matkultur, men jag kommer flytta dit i sommar, och vill gärna ha lite andra råd istället, t.ex. äter de mycket tofu, något man borde satsa på?

  Tacksam för svar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..