TACK PÅ SVENSKA

KOMMENTAR ANGELICA:

Jag hittade tillbaka till din blogg strax efter att jag lämnat min otrogna sambo. Jag mådde dåligt efter år i ett dåligt förhållande, en jobbig separation och riktigt dåliga kostvanor.

Jag har levt med olika former av ätstörningar i åtta år, mat har inneburit ångest. Du har gett mig livsglädje och matglädje. För första gången äter jag gott, hälsosamt och utan dåligt samvete. Dessutom har jag tappat femton kg!

Tack Fia, du har räddat mitt liv!

 

FIA SÄGER:

Ni är helt jäsikens fantastiska! Tusen tusen hundra tack för att ni skriver, engagerar er, hjälper, stöttar, peppar, har åsikter och håller den här bloggen levande, och tack för att ni dagligen ger mig energi och blogglust.

Tack!

NU: flertimmars-promenad från tylösand till halmstad längs prins bertil stigen.

 .
  1. Hej!
    Jag har länge velat bli PT och jag har nu hittat en utbildning som jag tror passar mig. Men det jag undrar är hur det blir när man är utbildad. Måste man jobba via en gymkedja? Eller kan man vara egenföretagare som tränar sina kunder på den gymkedja som personen i fråga har sitt träningskort på, förutsatt att jag också har ett kort där med vill säga? Som jag har förstått så tar det tid att bygga upp ett kontaktnät, så jobbade du bara som PT i början eller jobbade du med något annat samtidigt? 🙂

  2. Mari skriver:

    Det är du värd att höra,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..