VÄLKOMNA!

Efter en lugn sommar är det nu dags att tjuvstarta hösten med att ta emot nya kunder på min PT-Online Aetas.se.

Ni är varmt välkomna att teckna ett medlemskap från måndag 3 sep!
Jag vill passa på att tacka alla er som har frågat när vi ska starta igen, det värmer varje gång.

,. bilden nedanför visar Maja som körde Aetas i 5 veckor och fick otroligt fina resultat.

Klicka här för att läsa hennes egna ord.,.vill du ha förändring, roliga utmaningar, ny kunskap, eget ansvar, tänkvärda stunder, litervis med svett, nya övningar, tips, jäklaranamma, en sunda relation till kost & träning, regelbundenhet och en nystart?

Klicka HÄR.

. 1. Det är precis sådana lårresultat jag vill ha, vad är ditt tips för att få bort den där lilla valken mellan låren högst upp? Övningar, matvanor, andra vanor eller vad som helst. Supertacksam för svar antingen via mail, i min blogg eller i din 🙂 Kram!

 2. astrid skriver:

  kan andra medlemmar se min sida? eller är det bara jag?

 3. Hej fia! Har kommer ett tackbrev. Sedan i januari har jag jobbat under en chef som gjort allt för att min tillvaro där ska vara pest och pina. Jag har fått stå ut med det mesta och haft ångest varje morgon för att jag vet vad som väntar. Men duktig som jag velat vara, har jag kämpat på medan magen kniper och hjärtklappningen håller mig vaken om natten. Att kunna läsa din blogg har gett mig styrka att fortsätta och inte låta någon trampa på mig. Veta att man orkar mer än man tror. Nu har jag tagit hjälp av facket, då trycket tillslut blev för hårt. Jag är nära den berömda väggen och dina beskrivningar av hur minsta lilla sak kan göra en helt paralyserad, väcka paniken och göra en handlingsförlamad förstår jag helt. Jag är nu sjukskriven pga hur konflikten påverkar min hälsa och dagarna spenderas med vila och god mat. Tack för att du är öppen med hur du tacklar stress, krav och yttre påfrestningar. Du är en inspiration och du hjälper så mycket mer än du kan ana. Tusen tack! Ta hand om dig!

 4. JOJJO skriver:

  hur mycket kostar fem veckor? 🙂

 5. Matilda skriver:

  Åh, jag är verkligen sugen på att prova…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..