KLASSISKA HÖFTLYFT

Torsdagar och ben känns som ett fint par så vi startar den här torsdagen med en av de skönaste övningarna för benets baksida.

Det bästa är att den kan utföras i princip överallt då det enda som krävs är ett någorlunda skönt underlag för ryggen och något att sätta hälarna på.

Förslagsvis ute på en parkbänk, hemma på stol eller soffkant, på gymmet, i skogen mot en sten, på fåtöljen i hotellrummet sov.

,. foto: Mikael Gustavsen.

Spänn magen och jobba upp och ner i rörelsen jag visar här ovanför. Upprepa tills det blir en brännande mjölksyra, vila och upprepa tre gånger.

Vill du ha utmaning lägger du fötterna på en pilatesboll.
Enjoy!

.

 

 1. Anna skriver:

  Tack för en kanonövning! Gjorde den och fattade inte hur jag kunde ha en sån fruktansvärd träningsvärk, baksida lår…… Kör hårt !!

 2. Ida skriver:

  Kanonbra övning!!! Jag gjorde den med TRX i veckan, fortfarande nästintill obrukbara ben 😉

 3. regina skriver:

  En av mina absoluta favoritövningar..! Vad är det blåa du har mellan knäna förresten? Tack o hej 🙂

 4. Hanna skriver:

  Hej Fia! Undrar om du har hört talas om den där ”grön te dieten”? Jag läste något om att det var med piller, men att grönt te ökade fettförbränningsförmågan. Jag tror inte på dieter och är inte intresserad av det här med piller, men tänkte om vanligt grönt te har liknande effekt? Gillar redan grönt te så skulle ge mig ännu fler njutningar under en härlig höstkväll att mysa ner mig med en kopp grönt te och veta att det kan vara en liten hjälp på vägen att få bort de där extra kilona jag la på mig under mina månader utomlands under våren och sommaren!
  Tack för en grym blogg och massor med lycka till i Blog Awards!

 5. Emma skriver:

  Hej! Jag undrar en sak, om man vill förbränna så mycket fett som möjligt (för att gå ner i vikt) ska man träna kondition först och styrka sen eller tvärtom?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..