HELGENS TJUSNING

När jag kom till Stockholm för tre år sedan upplevde jag stan som enorm och på gränsen till omöjlig eftersom det tog sådan tid att ta sig överallt med tunnelbanan.

Jag kunde spendera timmar i att pendla bara för att ta mig till jobbet, till stan, hem och till vänner.

Megatrist.

Det öppnade sig en ny värld när jag fick hit min cykel och började trampa överallt.

Plötsligt insåg jag att det ofta gick fortare att komma fram med cykeln plus att jag tjänade frisk luft och blev en gladare människa av att slippa kollektivtrafiken.

Jag blev ännu gladare när jag började promenera och lära känna staden till fots. Numera promenerar jag ofta på vardagarna och alltid på helgerna.

Möter jag vänner inne i stan så tar en jag mig dit med benen.

På så vis blir staden härligare, jag får aktivare dagar och är ute mer.

Rekomenderas!

.

  1. Kan verkligen förstå att det är kul att promenera i Stockholm med alla fina gångvägar och allt. SKulle ha mycket mer sug då. Här där jag bor kan jag tänka mig att gå typ två eller tre olika rundor. Så himla less på dem. Ska man komma till något fint ställe måste man gå flera mil. Och att ge sig ut på okänd mark i norrlandsskogen vågar jag inte, skulle ju absolut inte inte hem utan en stig ;P MAn kan ju gå till vanrdingsleder, men då tar det ju en timme att bara gå TILL leden…

  2. Sara skriver:

    Hej Fia, jag är en 15 år och mitt dröm jobb är att bli personlig tränare. Jag undrar hur man blir det? Hur man ska läsa? Jag ska snart börja välja till gymnasiet och jag hittar inget. Jag behöver hjälp. TACK på förhand, stora kramar Sara.

  3. My skriver:

    Flyttade till från sthlm till en mindre stad för ett år sen och under det senaste året har jag åkt buss mindre än 10 gånger. Innan spenderade jag minst 1½ timme varje dag på bussen/tåget och jag är så glad att jag inte behöver göra det längre! Nu kan jag ta cykeln överallt eftersom det går att cykla till andra sidan utan att det blir alldeles för långt. Älskar det!

  4. Ellinor skriver:

    Själv skippade jag precis cykeln när jag skulle till stan och handla, gick istället och lyssnade på musik. Skitbra när jag inte tänkt träna något idag. Att jag inte tänkt i dessa banor tidigare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..