,. Laddar inför Blog Awards med nyvaken promenad.


via Instagram http://instagr.am/p/P33WnwGpIi/

 1. Josefin skriver:

  Hejar på dig Fia!

 2. Erika skriver:

  Lycka till ikväll Fia! Jag tror minsann att du vinner det där priset 😉

 3. Eva skriver:

  Hej Fia! Hoppas att du vinner ikväll! Jag har en fråga angående vilodagar. Hur viktiga är de egentligen? Jag går en dansutbildning där vi dansar 3-5 timmar om dagen blandat med yoga och fys då vi brukar springa och köra styrketräning. På helgen så brukar jag vara sugen på att träna annat än dansen för att tex förbättra konditionen. Men har alltid en känsla av att jag ”borde” vila istället även fast jag känner att jag har massa energi. Så min fråga är helt enkelt, måste man vila fast man inte är trött?

 4. Matilda skriver:

  Lycka till! Jag tror (och hoppas) att du tar hem det 🙂

 5. Jag har röstat på dig och unnat mig scones idag som du rekommenderade. En stor lycka-till-kram!! /Johanna Tedstedt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..