PAUS

Jag har samlat på mig otroliga mängder matbilder den senaste tiden. Är inne i en period där jag skulle kunna servera kokbäcker på rad för att jag är så aktiv i köket och provar nya recept.

Fantastiskt!

För att inte tråka ut er försöker jag sprida ut de olika godsakerna och jag kan lova att det kommer mera.

,. på tallriken:

– hembakta bröd av den HÄR varianten med med 5 dl grahamsmjöl, 2,5 dl fullkornsmjöl och 2,5 dl rågsikt. Agavesirap istället för mörk sirap och pimpat med ca 1,5 dl hemgjord blåbärssylt och en näve rivet äpple. Fiberhavregryn i den smörade formen.
– dubbelsaltade pumpakärnor, ingefärste och klyftade äpplen.

Ha en härlig lördag!

.

 

 

  1. Helena skriver:

    Hej Fia, ett av mina problem med att få till bra mat är handlingen. Hur tänker du när du går och handlar för att få med dig bra saker hem och för att de sedan inte bara ska ligga och bli dåliga? Planerar du noga veckans mat eller går du på känsla och handlar dag för dag? Jag tycker det är jättejobbigt att gå till affären och tar hellre ett torrt knäckebröd som jag hittar längst in i skåpet när jag är hungrig än tar mig till affären för att köpa något ”kreativt”. Det är svårt, jobbigt och tråkigt att laga/fixa mat tycker jag. Jag har testat att beställa ”matkassar” hem, fungerade hyffsat för mig, men det blir dyrt i längden. Hur gör du?

  2. Andrea skriver:

    Men NEJ om det är något som jag älskar med din blogg så är det dina superbraiga mat tips! 😉 Keep up the good work!

  3. Hej! Det där ser super gott ut! Duktig du är som bakar ditt eget bröd! Grattis till vinsten ! U are So worth it! Ha en fin söndag nu! Kram från mig å king

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..