GODNATT

Som ni säkert märkt innebär söndagskvällarna stadigt soffhäng för min del. Jag bullar upp med kuddar, slösurfar samtidigt som jag kikar på serier, suger på en chokladbit och äter kvällsmat.

Allt på en gång som en förberedelse av den kommande veckan och en fin avtackning av helgen.

,. kvällsfikat är idag hembakt knäckebröd & finn crisp med ost, leverpastej, gurka, två bitar mörk choklad, mangote och limevatten.

.

 

 

 1. Nicole skriver:

  Är också väldigt nyfiken på tavlan bakom soffan – supersnygg! Är det egna bilder eller är den köpt? Letar inspiration till alla de bilder jag tagit i sommar som jag vill göra nåt kul med 🙂

  Sen känner jag verkligen igen mig i ditt söndagsmysande, är precis likadan själv.

 2. Hannah skriver:

  Tavlan som i bakgrunden med massa bilder, vart har du hittat den? Är på jakt efter en sån, och har nästan funderingar på att tillverka en egen. Tacksam för svar! Kram!

 3. Evelina skriver:

  Hej Fia!
  Jag är en fattig student som har svårt att komma på bra idéer på nyttig och bra mat till ett bra pris. Undrar om du har några tips på vad man kan laga för mat som är gynsam för sin träning. Speciellt då jag styrketränar en hel del. Men som även är gynsam för ens ekonomi 😉
  Och du, din blogg är inspirerande!

 4. Mysiga bilder! Ha en bra måndag nu 🙂

 5. Lina skriver:

  Hej Fia! Jag har verkligen kommit i en svacka där jag äter massa skräp bara för att, inte för att jag är sugen eller så utan bara för att jag kan. Har lett till att jag tappat motivationen till att träna och gått upp en del i vikt. Var förut väldigt bra på att hålla igång med träningen men nu tycks jag inte hitta styrkan till att börja igen. När jag ser mig själv i spegeln känner jag knappt igen mig själv, jag har aldrig sett ut så här och jag blir så besviken på mig själv. Jag vill så gärna leva nyttigt och hälsosamt igen. Börjar få ont i ryggen, vet inte om det är bara inbillning eller om det har med mina osunda förhållningar att göra, skulle du kunna ge lite tips på hur man kan träna ryggen hemma. Nu ska jag banne mig sätta igång. Min veckans utmaning till veckan blir att hålla mig borta från socker och alla andra onyttigheter. Tack för en grymt inspirerande blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..