”ÅH UPP IGEN”

Igår fick jag äntligen klättra upp på hästryggen igen.

Trots att jag är alldeles ringrostig och behöver komma in i hästtänket så var det alldeles dunderhärligt.

,. att umgås med djur gör mig verkligen allt gott.

.

 1. Nicole skriver:

  Åh vad underbart Fia! Jag känner SÅ igen mig i det du skriver 🙂 Är också en sucker för att umgås med djur – det gör verkligen under för själen. Hoppas på att få med mig syster ut på en ridtur nu när jag är hemma hos familjen. kram

 2. linnea skriver:

  Vad roligt! SJälv rider jag dagligen och uppskattar den timman/de timmarna man tillbringar i stallet efter en lång grå arbetsdag. Det är något speciellt med hästar – stora, majestätiska och sjukligt bra på att sprida ett lugn omkring sig. Hoppas du fortsätter. Mkt fin häst också!

 3. T skriver:

  Åh! Var red du någonstans? Precis som du har jag ridit under hela min uppväxt och saknar det enormt, vill så gärna komma iväg och få rida någonstans men vet inte var. Skulle uppskatta om du tipsar om vilket ställe du var på, tack!

 4. Stort grattis till vinsten Fia! De där bilderna på dig var verkligen fina, glitterglädje i ögonen är det bästa. Och så sitter jag här i soffan nu och är mer än lagom avis på hästdejtandet. Alla som varit hästtjejer men som nu inte är det har ju kvar den där fyrfota kärleken i hjärtat. Lugnet som sprider sig när handen möter sammetslen och sträv mule. Åh!

 5. jonna skriver:

  härligt fia!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..