KÖTTSOPPA, HONEY?

Min kille kan precis som jag få rejäla sug efter diverse ting. Han är oftare i köttkategorin till min inte alltför stora förtjusning.

Den här gången tjatade han om köttsoppa i veckor innan han äntligen fick tummen ur och slängde ihop en förvånansvärt god variant.


Köttsoppa med rotfrukter och eget vitlöksbröd.

Koka upp nötkött (delat i mindre bitar) tillsammans med salt, svartpeppar, vitpeppar, lök, morötter i två timmar. Ta bort skummet som bildas i början. Häll av spadet och spar det tillsammans med köttet, sila bort grönsakerna. Häll ner nya morötter, potatis som behöver längst koktid och låt koka tills de börjar mjukna. Sen champinjoner, zucchini, palsternacka i lika stora bitar. När det kokat till lagom konsistens häller du på krossade tomater, mer kryddor, köttbujong och grädde. Låt puttra en stund till och servera med vitlöksbröd eller knäckebröd.

.


  1. Amanda skriver:

    För ett tag sen skrev jag till dig Fia att den enda träningsform jag utövar är joggning och den håller jag fortfarande fast vid. Inte för att gå ner utan för att fasta till mig och för att jag orkar så mycket mer i mitt vardagsliv och det har hjälpt mig att behålla min energi. Att sedan ha tappat några kilon är ju inte något negativt eftersom att de inte blivit för många. Dock har jag en väninna som utövar joggning ungefär lika mycket som jag och även hennes mål är att för att må bättre men för henne så gäller det även att tappa några kilon. Inte för många utan bara några. Dock har det inte lyckats och hennes kost är både bra och näringsrik. Hur kommer det sig att vissa inte går ner när några gör det? Och fortsätt med din grymma blogg, du verkar vara världens goaste, kram på dig Fia

  2. Isabel skriver:

    Skriv din kommentar här!

  3. Brukar använda renkött. Blir sjukt gott!

  4. Astrid skriver:

    Tack! Nu vet jag vad det blir till middag har hemma 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..