ORD SOM FANTASTISKT!

Jag har precis avslutat en stunds arbetande med mina PT-online kunder. Det är en lyx att få hjälpa, peppa, uppmuntra och följa med människor i deras förändring och förbättring.

Läsa deras historier, få en inblick i deras liv, blick in i deras vardag, kamp och heja när det behövs och hylla när de firas.

Jag kommer på mig att fnissa högt när någon berättar om ett regnigt träningspass som avslutades i en lerhög, någon får en stång på näsan men kämpar ändå och någån är lycklig över sin nyvnna hälsa.

Jag fnissar, engageras och glädjs med mina PT-online kunder och tänker att det här är lyx.

,. vill ni ha en inblick av hur glädjande det kan vara så ska ni kika här och läsa om Sandra.

Hon har gjort en helt beundransvärd förändring och nästan blivit en ny människa. Inspirerande!

.

 1. Gud vad du är lik huvudpersonen (tjejens namn?) i Hunger Games på dessa bilder! Jättefin=)

 2. Fia2 skriver:

  Hej Fia!
  Jag brukar aldrig kommentera bloggar över huvud taget, men here it comes!
  Du är en grym förebild! Inte bara för att du får träning och bra kost att bli roligt till och med för en latmask som mig, utan för att du vågar visa även dina dåliga dagar. Har själv haft problem med ångest och depressioner i många år, och det är så himla skönt att se någon som är som jag, som har dåliga dagar på en annan nivå än de flesta andra, men som ändå kan vara glad de bra dagarna.
  Det är grymt att se, och jag blir sjukt peppad av allt du skriver!

  Massa kramar!

 3. Hej Fia!

  Jag har en relativt stor benstomme, vilket jag tror delvis beror på gener men även att jag tränat rätt mycket hela mitt liv. Jag älskar att träna och vill göra det mycket men jag vill inte få för stora muskler, vilket jag lätt får, framförallt vad- och lårmuskler. Hur ska jag träna om jag vill bränna mycket fett/kalorier men inte bygga alltför mycket muskler, eller kan jag träna på något sätt så att musklerna blir mindre/mer avlånga?

  Skulle vara jättetacksam för svar!
  Kram Josephine

 4. Frida skriver:

  Jag och min familj gav min pappa 5veckors guld i 53års present. Kan säga att det var den present jag varit mest nöjd med att ge och den present han blivit gladast för! Inte för att han nödvändigtvis behöver gå ner i vikt eller liknande utan för att han behövde motivation. Du är toppen Fia! Det tror jag absolut att min pappa också tycker, även om han svär lite över de jobbiga styrkeövningarna 😉

 5. Mari skriver:

  Sånt visar att man har ett givande jobb.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..