, näringsbombad, improviserad & alldeles utsökt tåglunch!


via Instagram http://instagr.am/p/QHjGbjGpOd/

  1. Molly skriver:

    Hej Sofia!
    Har nyligen börjat läsa din blogg och tycker den är en bra peppkälla. Jag har en fråga till dig som jag behöver svar på. Jag är en tjej på 15 år, som inte alls är nöjd med min kropp. Skulle vilja ha tips som gör att kroppen blir mer tränad, och att några kilo försvinner. Jag vet redan att det lönar sig att promenera, äta nyttigt och dra ner på godsaker. Men ibland kan jag bara inte sluta, jag är för sockersugen. Jag skulle bli jätte tacksam för tips!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..