HALLELUJAH!

Idag är jag trött. Det är den där förlamande tröttheten som får allt som inte innebär att ligga kvar i sängen att verka som en hel utlandsresa.

Därför gjorde jag som jag måste och bokar av, stannar hemma och ligger kvar.
Gör bara det som heter måste och sen inget mer.

The happy life of utmattning.


Jag har funderat på det här med rutiner och vanor.
Just morgonrutiner är så otroligt mysiga och ofta härligt inrutade.

Blir så glad om ni vill dela med mig av era rutiner och morgonvanor.
Hur ser de ut? Vad äter ni? I vilken ordning gör ni saker? Hur känner ni på morgonen?

Prata med mig och berätta.

Skulle pigga upp mig något oerhört!

Kram.

.

 

 1. kajsa skriver:

  Sen jag började plugga igen så har det blivit några ändringar i min morgon rutin. För det första så har jag FÅTT en morgon rutin, haha. Men jag går upp runt kvart i 7, klockan börjar ringa halv 7. Sen upp på toa, sätter igång TV.n och ser på nyhetsmorgon på 4.an. Sen fixar jag ihop frukost,vilket har blivit otroligt viktig för mig, får jag inte frukost kommer jag inte klara dagen. Sen sätter jag mig vid köksbordet med datorn och frukost. Läser bloggar, bloggar själv och kolla aftonbladet. Sen gör jag mig i ordning,sminkar mig och så. Om jag har tid över så kollar jag igenom läxorna. Sen är det dags för skolan 🙂

 2. Elsa skriver:

  Oh, vardagsmornar är underbara! Kliver ur den varma sängen strax innan sex på morgonen för att göra världens, enligt mig, godaste gröt. Havregrynsgröt med linfrön, äggvita och kanel (i mängder!!!) i med ett rivet äpple, gojibär, turkisk yoghurt ovanpå toppas med solrosfrön, kokos och kanske någon valnöt samt lite mer kanel. Olagligt gott! Avnjuter alltid frukosten i sängen under täcket medan jag kollar lite på nyhetsmorgon. Efter det hämtar jag mitt kaffe som mamma brygger åt mig och dricker det medan jag fixar håret, sminkar mig och klär på mig samtidigt som jag lyssnar på musik. Det är mina rutiner och de ser likadana ut i princip varje dag – vilket jag älskar! Klockan åtta lämnar jag lägenheten och styr stegen mot min fantastiska gymnasieskola som ligger 10 minuters gångväg genom Göteborgs mysigaste område bort. Perfekt med lite frisk luft innan en lång skoldag. Hoppas att du mår bättre snart. Stora kramar och framförallt ett stort TACK för all den mänskliga och hälsosamma inspiration du sprider <3

 3. Maria skriver:

  Börjar klockan sex på morgonen så jag går upp 4.40. Kvällen innan har jag ställt fram frukostskålen med min egen blandad ”mussli” har fil till och bär. När jag snabb äter frukosten kollar jag text-tv:n. Fixar till mig i badrummet och cyklar 25 minuter till jobbet. Underbart!!!

 4. Erica skriver:

  Jag går upp vid sju,tar det lite chill en stund sen går jag till gymmet och springer eller kör på crossen en 20 min bara så könt är lagom tycker jag tycker det är lite tråkigt att bara gå en timme typ:) då kör jag lite snabbare tempo lite kortare tid istället:) kram

 5. Anna skriver:

  Går upp och går min morning power walk på ca 30 – 40 min. sedan blir det att hoppa in i duschen och sedan göra en redig frukost! gärna gröt eller någon go protein smoothie. eller varför inte ett ägg. Sedan bär det av till skolan. Jag blir så otroligt mycket piggare när jag går PW på morgonen, så härligt! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..