NYA VECKOREVYN!

Den här gången svarar jag b.la på frågor om hur träningsvärk kan påverka oss och om försvunnen mens och träning kan höra ihop.

Avslutningsvis frågar jag loss min gamla ”paralellklasskamrat” Jennie Johanson om matvanor, motivation och framtidsplaner för simningen.

Enjoy!Jennie gjorde bl.a OS-debut i somras, tog EM-silver innan det och nu senaste plockade hon hem ett par guld & silver i de senaste världscup-tävlingarna i b.la Stockholm & Doha.

Fantastiskt!

.

 


  1. Satu skriver:

    Tack för en fin blogg! Skulle också vilja veta mer om utebliven mens. Vore roligt att läsa mer om siminingen också. Bor i Finland så det går inte att köpa tidningen:)

  2. Frida skriver:

    åh snälla kan du inte skriva om utebliven mens här på bloggen också? Jag hade min sista i börja av sommaren sedan dess är den spårlöst försvunnen och jag börjar bli lite orolig för det. Kan det finnas ett samband mellan hård träning och utebliven mens? Jag tränar cirka tio pass i veckan men äter ordentligt och är absolut inte underviktig, snarare tvärtom med 70 kilo till 175 cemtimeter. Jag förstår verkligen inte varför mensen har försvunnit men är lite för pryd för att fråga någon om råd. Pefekt om man kan få lära sig så här över internet ju:-) tack för en bra blogg Fia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..