Nyss: Kylig promenad Nu: 50 Burpees!


via Instagram http://instagr.am/p/RPzIH6GpG7/

 1. PTchick skriver:

  Du inspirerar! Underbart attt kolla igenom din blogg 🙂

 2. Gjorde din blackbean-kladdkaka ikväll och det är bland det godaste jag ätit !!! Kommer att göra det receptet många gånger …tusen tack!!! Kram Anna

 3. Jenny skriver:

  Hej Fia!

  Har skickat ett mejl till dig på fia@aetas.se angående insamlingen till Rosa Bandet. Kika gärna om du hinner 🙂

  Med vänliga hälsningar
  Jenny

 4. O skriver:

  hej Fia! Jag skulle behöva din hjälp, jag ska åka vasaloppet nu i februari. Jag har alltid älskat att träna en har aldrig åkt så långt så jag vet inte riktigt hur min kropp kommer att reagera. Jag har försökt att hitta nåt tränings schema inför vasalopppet men jag hittar inget. Tänkte om du har nå tips till mig inför loppet! Eller om du har nåt träningsschema som ligger hemma inför ett så långt lopp. Skulle behöva alla tips som jag kan få 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..