STARKARE TJEJER!

Vill ha härlig söndagsläsning kan ni gå in och läsa om min PT-kund Sofia.

Hon berättar hur hon gjorde för att må bättre, träna effektivare och bara bli en gladare och starkare människa samtidigt som hon drack Sangria i Spanien, levde sitt vanliga liv och åt mer mat än tidigare.

Livskvalité och en stor dos ökad styrka!

Läs här: PT-Online.

(Håll utkik i morgon då det kommer upp en tävling på Aetas)

.

 

 

  1. Antique skriver:

    This is just the quality of writing I like to read. I like how well this has obviously been researched. The main points are tangible, interesting and well thought out. This is really good reading.

  2. Hi I like your blog. Do you want to guest submit upabout my own someday? In that case make sure you tell me by way of email or just reply to this particular opinion because We subscribed to notifications and can realize should you choose.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..