HEJ VINNARE!

Som jag flaggade för igår har vi nu en rolig grej på Aetas.

Vi ger helt enkelt ut två medlemskap till två lyckliga vinnare.

TRÄNINGSBLOGG

Läs mer om tävlingen här: PT-online!
Läs mer om våra tidigare kunder här: PT online! 

.

 

  1. Till Anna.
    Det är Fia som blir din personliga tränare på Aetas, det är endast hon och jag som jobbar med Aetas. Fia är träningsexperten och sköter allt som har med kundernas träning och kost att göra medan jag gör allt för att underlätta det arbetet för Fia. Fias uttmattning gör att hon för tillfället inte har några fysiska PT-kunder utan hon arbetar endast med Aetas och bloggen, vilket har fungerat bra hittills. Har du fler frågor får du gärna mejla till info@aetas.se

  2. anna skriver:

    Hej Fia! Jo, jag har flera gånger funderat på det här med att skaffa ett ett medlemskap på Aetas men jag undrar egentligen lite om hur det funkar. Är det du som blir ens personliga PT eller är det någon annan eller är det flera stycken? Vi läser ju en del om din utmattning och så och det är därför jag frågar. Det känns ju nämligen inte rå roligt att köpa ett medlemsskap om du sedan är för sjuk för att orka med det eller om det tas över av någon annan. Tolka mig rätt, jag är intresserad och jag vill ha dig men undrar lite hur det funkar ihop med din sjukdom 🙂 Ha det fint och tack för en bra blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..