I MORGON – METRO

Min eftermiddag har bestått av ett läkarbesök där jag fick ta blodprover för att se över mina värden och ett besök av tidningen Metro.

Vi fotade och filmade ett gäng övningar för hemmaträning.
Enligt forskare kommer hemmaträning bli en stark trend, något som jag verkligen glädjs åt.


,. resultatet hittar ni i morgondagens tidning.

.

 

 1. Hörru!

  Ska man slänga gymkortet för att sedan finna under ”Träningstrender 2013” i samma artikel att Styrketräning är en trend?!.. Såklart har du styrketräningsutrustning och utrymme hemma också, men jag vet inte hur många hyresföreningar eller bostadsrättsföreningar som tycker det är okej att jag marklyfter 220kg hemma i vardagsrummet.

  Träning är något som inte borde ses som ett mode och definitivt inte förknippas med trender. Alla borde röra på sig och då på ett sätt som passar dem själva och får dem att må bra. Ska träningen begränsas av ditt vardagsrum? På gymmet har du ju i princip ALLA möjligheter att vara kreativ! Träna i soffan… Kom igen!

  Det enda man kan se som en trend är att vi har ett gäng PTs som måste haussa upp träningen så att de kan få sin verksamhet att gå runt.

 2. Mari skriver:

  Men gud så kul. Då ska jag kika =)
  Underbart att du tagit första rundan på länge..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..