KATEGORI HÄLSOSAMMA JULKLAPPAR.

För att göra julklappstipsen lite roligare har jag länkat till diverse mer eller mindre relaterade inlägg på varje fetmarkerat ord.

Alltså både tips och läsning i ett.

Enjoy!

– Hembakt bröd, färdigbakat eller med ingredienserna i en snygg burk
– Anmälan till Tjur Ruset, marathon, göterborgsvarvetVasaloppet, triathlon, osv.
– Snyggt och bra underställ.
– Hemgjord musli, marmeladproteinbars.
– Upplevelse
– Prova på militärträning och andra roliga träningsformer.
– Vandring med sällskap
– Träningsutmaning
– Receptbok
Resa med aktiviteter
Bak- eller matlagningskurs
Fem rätters-middag
– Gångstavar
Prenumeration på hälsotidning

Nu: Veckans utmaning i form av långpromenad.

.

 

 1. Sara skriver:

  Hej Fia! Tack vare dina goda ord om militärträningen är det något som jag verkligen fått upp ögonen för, nu har jag fått med mig en kompis så vi har bokat in ett prova på pass på måndag. Jag undrar hur du rekomenderar att vi ska klä oss? (Med tanke på att det är snö och antagligen någon minusgrad) Tacksam för svar! 🙂

 2. Nina skriver:

  Hej Fia! Jag har ett problem, ett ganska stort problem som jag skulle vilja ta tag i innan det blir ännu värre. Jag behöver dock hjälp, lite tips från coachen. Jag hetsäter, det känns hemskt att medge det men så är det. Jag går in i någon slags trans och trycker i mig allt som är gott under en jättekort tid. Efteråt när man ”vaknar” mår man ju givetvist fysiskt illa men det psykiska illamåendet ska vi inte ens tala om. Katatstrof. Jag äter bara, gör mig inte av med det jag stoppar i mig för jag fixar inte sätten som det kan komma ut på… Så jag går upp i vikt, är överviktig och på BMI-skalan ligger jag på fetma, vilket stämmer.

  Jag vill sluta. Jag vill vara frisk och må bra. Jag vill gå ner i vikt, jag vill inte vara gråtfärdig framför spegeln. Men när jag inte hetsäter är jag rädd för maten, jag vill svälta för att inte få i mig onödiga kalorier. Jag har en osund relation till maten och jag orkar inte med det här längre. Snälla, hjälp! Hur ska jag göra? Vad ska jag göra? Hur ska jag tänka, äta och röra på mig?

 3. mari skriver:

  Klockrena tips =) Dom ska undersökas närmare

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..