VECKANS UTMANING!

Veckans Utmaning är:

– träna minst ett pass med gummiband!

Jag tänker att jag ska sätta ihop ett inlägg med bra gummibandsövningar
och det vore roligt att få med er i det.

Vill ni vara så rara att ta en bild på er när ni kör er favoritövning
med gummibandet och mejla till mig?

fia@aetas.se

Skriv med er bloggadress så länkar jag såklart.

 1. Frida skriver:

  Ohhh jajajJAA!!! Ska åka utomlands en tid och ha tänkt köpa med mig en sådan och det hade varit perfekt!! För den är ju hur grym som helst. Vet ej bara hur jag ska använda den. Så TACK för förslag!!

 2. Jenny skriver:

  Jag är med! Slänger in ett önskemål om övningar bra för skidåkning, om det är möjligt.

 3. Emma skriver:

  Kul! Jag är med 🙂 Har ett par gummiband hemma men har aldrig fattat hur man ska använda dem..

 4. johanna skriver:

  jaaaaa, vore perfekt för min långresa!!

 5. Lisa skriver:

  Ja vad kul, har senaste dagarna gått och funderat på att köpa ett gummiband! Jag är med i veckans utmaning, ska köpa bandet först bara :). Nåt speciellt man ska tänka på när man köper, märke/pris?

  1. Hej Lisa! Vet inte om du kanske redan fått ett svar på din fråga, men vad jag vet så spelar nog inte märket någon större roll. Däremot är det olika motstånd på dem, beroende på hur stark man är. På sportlife har de orange=lättast, lila = medel och svart=tyngst. Jag själv köpte en orange på rusta och den funkar bra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..