TACK NI UNDERBARA.

Jag vill tacka alla härliga tjejer som kom fram och pratade i helgen på
VeckoRevyns event, och tack för alla åsikter, tips och önskemål i förra inlägget.

Ni gör mig knäsvag, tack för att ni läser och mejlar och delar med er!


,. jag kan lova att ni kommer gilla det som kommer hända på
bloggen den närmsta månaden!

Ni som tog bilder i lördags får mer än gärna mejla dem till info@ptfia.se

 

  1. Menade verkligen alla ord jag sa till dig! Du är en så stor inspirationskälla för många med din sunda syn på hälsa och träning. Önskar dig all lycka till i framtiden och hoppas vi syns igen någon gång 🙂

  2. Det var jätte roligt att få träffa dig! En fråga som jag har undrat på länge; Alla säger ju att man ska dricka 8 glas vatten per dag, eller 2 liter, men räknas det efter att man har motionerat eller ska man dricka mer vatten då?

  3. Hej Fia! Du driver verkligen en toppenblogg, jag hittade den för bara ett par veckor sedan men nu är jag inne varje dag och läser 🙂

    Är jag blind eller blir det ingen utmaning den här veckan? 🙁

  4. Bästa Fia! Älskar din blogg för det första 🙂
    Och sen till veckans utmaning, jag är supersugen på att göra någonting ute i snön, typ vad som helst! Om du har nå roligt man kan hitta på ute så släng gärna upp det på bloggen 🙂 många kramar!

  5. Hej Fia ! Jag vill bara säga att jag är så himla glad för att jag har hittat hit. har nog läst din blogg i ungefär 2 månader och blivit så himla inspirerad. Jag älskar din sunda inställning och energi, jag älskar att du tycker att man inte ska utesluta något. Jag tror att det är vad som faktiskt fungerar i längden. Har aldrig tidigare läst en träningsblogg för har tyckt att de är så tråkiga och opersonliga. Så ville mest peppa dig lite ! =) Tänkte dessutom passa på och fråga om du har några tips till mig som gärna vill börja springa men inte klarar av det rent metalt för att jag tycker att det är så heeeeeeeemskt tråkigt. Hur kommer man igång? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..