ENKEL HUMÖRHÖJARE!

Efter nästan tretton timmars sömn hade jag överflödig
energi att lägga på att lyxa till frukosten.

Bara genom slänga ihop de små detaljerna med färger, skålar,
perfekt äggula och hjärtformad fil så fick jag en glad känsla i magtrakten.

Idag blir en bra dag!

,. laktosfri filmjölk med blåbärspulver, chiafrön, russin, musli, hallon och blodapelsin, löskokta ägg med kaviar och örtsalt.

 1. ac skriver:

  Hej! Jag håller på och skriver ett arbete om hälsa och reklam. Det skulle vara till en stor hjälp ifall du kunde svara på några frågor, tar inte mer än 2min. Tackar på förhand ://www.surveymonkey.com/s/DP8BV2B

 2. Åååå vilken smarrig frukost…. nu fick jag en anledning till att gå & lägga mig i tid ikväll. 😉

 3. Rebecka skriver:

  Ja, tänk att så lite kan göra såå mycket.. 🙂
  ska helt klart satsa på lite mer färgglada skålar!

 4. Maddsan skriver:

  Vad jag älskar att läsa att du sovit ut så länge! Det var du värd och det inspirerar mig att någon dag inom dem kommande veckorna våga strunta i väckarklockan och sova ut med en god vila i att jag man i ibland kan släppa kontrollen och sova längre! Du verkar helt fantastisk 🙂 önskar dig en fin dag!

 5. Frida skriver:

  Nu gav du mig inspiration att göra en extra kärleksfull lunch här hemma 🙂 Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..