KAPITEL ORDBAJS

Idag är jag enormt trött.

Trött på det där farliga sättet som jag egentligen inte får bli.

Kroppen säger åt mig att jag inte har lyssnat, vart för optimistisk och
lagt in en kombination av härligt jobb och socialt för snabbt.

Ett steg fram, tre bak eller vad det är.
Blir sur på mig själv och drar täcket över huvudet.

,. idag är jag hemma och sörjer den bit av mig själv som jag inser kanske aldrig kommer tillbaka efter en utbrändhet.

Vägen tillbaka till friskheten skapar ständigt nya avfarter.

 

 


 1. Marie skriver:

  Jag förstår dig tyvärr alltför väl! Är själv inne i den där svängen igen, alla omgångar är lika och olika på samma gång. Kämpar varje dag med att kliva upp gå till jobbet några timmar och få i mig tillräckligt med mat. Vissa dagar känns hoppfulla och huvudet börjar planera igen, sen kommer bakslaget och man vet inte hur det någonsin ska kunna bli riktigt bra. Förhoppningsvis får du lite tröst i det jobbiga av att veta att det finns förståelse för det du känner.

 2. JHH skriver:

  Vet att det är fel att säga att ”jag vet hur det känns” för det kan inte jag veta. men jag har varit där också. Inte riktigt likadant men jag känner igen det där med att känna att man aldrig kommer komma igen. Det var min största rädsla när jag mådde som värst. Det har tagit fyra år och nu börjar jag känna lite annorlunda, nu kan jag äntligen jobba ordentligt. Du är stark!!

 3. Emma skriver:

  Hej! Råkade slinka in på din blogg, och blev fast. Jag kunde relatera till det du skriver. Har själv också varit utbränd, då var jag 19 år. Snart fyller jag 21 och har världens bästa liv. Jag vet att utmattningssyndromet stärkte mig och jag är faktiskt glad att få upplevt det, om man får säga så. du kommer få ett fantastiskt liv efter detta och du kommer bli dubbelt så start psykiskt. Så blev det i alla fall för mig, och säkert för dig med. Det viktigaste är att ge det tid, det kommer.! 🙂 kram

 4. Jessica skriver:

  Ta hand om dig, massa kramar till dig!

 5. fanny skriver:

  kämpa kämpa!! du är stark!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..