FAVORIT I REPRIS!

Nu är det nästan precis ett år sedan jag och min inspirerande PT-Kund Kristin berättade om hennes livsstilsförändring.

.

Har du missat Kristins fantastiska resa klickar du HÄR för del ett, HÄR för del två, HÄR för del tre.

.

Varsågod att inspireras:

,. och bilderna gör inte ens hennes utstrålning rättvisa.
Tack vackra Kristin för att du ville dela med dig <3
.

 

 1. Det jag tyckte var fantastiskt med den här tjejen är att när hon var större så ser hon ut att vara i 35-40 års åldern nästan och nu ser hon ut att vara i 20 års åldern, helt fantastiskt!

 2. Wow! Vilken skillnad! Det är så inspirerande med sådana människor som verkligen tar tag i sig själv, utvecklas och blir ännu vackrare än vad de redan är (och då menar jag inte utsidan). Det syns på henne att hon är lycklig och strålar och det ska hon vara (:

 3. Hejsan, J Jag är byggd så jag har jätte smal midja och sen mer bastanta och grova armar och ben, jag hade velat ha mer slanka, muskliga armar. Jag är 168 lång och väger 53 kg, så med andra ord är jag inte alls överviktig eller liknande. Men hade velat ha snyggare armar. Om jag tränar tymgder för armarna kommer de byggas muskler under mitt ”fett” på armarna, eller kommer det hjälpa mig att få smala och snygga armar. Min kompis säger till mig att jag måste gå ner i vikt för att få smalare armar, men det vill jag ej, för jag går bara ner i midjemått då och där är jag redan jätte liten……. hur gör jag för att få smala slanka armar muskliga armar? vill inte att muskler under det fett jag har. Tack på förhand!

 4. Moa skriver:

  Vilken skillnad!! Verkligen starkt jobbat! 🙂

 5. Anna skriver:

  Hej Fia!
  Hade först ingen aning om att du var en dalkulla! Hördes på dialekten från videorna något inlägg ner. Spred ett stort, brett leende på mina läppar när jag läste i det här inlägget att du var dalkulla. Blir så stolt att du är från Dalarna! Och du ska veta att din blogg verkligen inspirerar.
  Med vänliga hälsningar en annan Dalkulla.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..