GÅRDAGENS VAKNA MED NRJ!

 1. ade skriver:

  Kan man alltså använda barfotaskor till gymmet också eller rekommenderade du dem främst till löpning?

 2. E skriver:

  Först vill jag bara säga att du är min ENDA förebild i tränings-/kostvärlden. Alla andra har så sjukt konstiga idéer. Så tack <3

  Jag har en fråga om ditt svar i NRJ om ätstörningar: Du säger att man inte ska tänka typ "oj nu åt jag en chokladboll, då måste jag ut och springa" och det förstår jag. Hört från flera håll att det är dåligt för kroppen att hela tiden tänka på vad man äter. Men jag fattar inte vad mellantinget är!! Jag är inte överviktig men vill gå ner några kilo/cm och "tajta till". Men om jag inte hela tiden tänker på vad jag äter så kommer det ju gå överstyr!

  Jag kom i morse på att jag ägnar 98% av min vakna tid åt att tänka på vad, hur och när jag äter. Samt var, när och hur jag tränar. Allt kretsar runt det! Det är skitjobbigt! Men hur funkar det att INTE tänka på det? Då kommer ju dendär chokladbollen att slinka in titt som tätt och salladen kommer att bli snabbmakaroner. För det jag helst vill ha är ju chokladbollar och makaroner, haha. Ibland är man väl sugen på sallad och annan nyttig mat men till största del äter jag det ju för att det är just nyttigt.

  Jag har inte råd att anlita dig som kostrådgivare så jag hoppas verkligen att du vill ta dig tid att svara på min fråga för det här har verkligen börjat styra mitt liv <3

 3. Elinor skriver:

  Fan vad jag tycker om dig! Du har så sunda värderingar kring hälsa så jag blir alldeles salig. De flesta bloggare tenderar till att bli fanatiska över allt kring hälsa men du är en riktigt förebild!

 4. Cicci skriver:

  Vilken överdragssadel skulle du rekomendera att köpa till spinningpassen? Får sån himla smärta i rumpbenen eller vad det är efter ett pass…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..