TRÄNA MED MIG OCH KARI TRAA!

Från och med årsskiftet är jag ambassadör för det norska sportmärket Kari Traa
vilket känns otroligt roligt och spännande.

 

Det är extra roligt att få vara med nästan från starten med ett märke
som är så pass ungt när det gäller träningskläder.

 

Jag vill be er att gå in på den här länken och anmäla er till nyhetsbrevet för
att få info om ett kommande träningsevent som vi kommer ordna i maj.

 

Vore så otroligt roligt om ni ville delta på det och träna med mig!
Det kommer på många sätt likna ”Höstträningen” jag & Kim ordnade i höstas som blev ofantligt rolig.

 

Ni skriver upp er här: Urban Training/Klicka här!

 

 

Skärmavbild 2013-03-21 kl. 11.11.17

 

,. ett par bilder från Höstträningen i oktober:

 

IMG_4602
IMG_4711
löpträning
gruppträning.

 

 

Hoppas vi ses!

 

(Detta inlägg är i samarbete med Kari Traa)

 

 

 

 1. Anonym skriver:

  Hej Fia!
  Jag vill bara berätta det här för dig så du förstår hur uppskattad du är bland människor i alla åldrar. Jag kommer från en liten stad i södra Dalarna och har en mamma som jobbar som journalist på en lokaltidning i Hedemora. Jag har haft problem med ätstörningar och ortorexi i snart ett år och senast jag var hemma och hälsade på så pratade jag mycket med detta med min mamma. Vi diskuterade bland annat hur media påverkar folks uppfattning om vad som är hälsosamt i dagens samhälle och så sa jag att jag läser mycket på internet om kost och träning och hon undrade lite vad jag läste för hon hade:
  ”intervjuat en sån vettig tjej som kommer härifrån södra dalarna som det gått väldigt bra för. Hon har tydligen vunnit massa priser nyligen och hon hade en riktigt sund inställning till hälsa. Jag vet inte om du har hört talas om henne men hon heter..”
  ”PT-Fia!!! ropar jag, hennes blogg läser jag varje dag.”
  ”Ja men hon var det, hon var jättetrevlig.”
  Så min kära mor kom ihåg dig från en intervju hon gjort för några månader sedan och tog dig som ett bra exempel som hon tycker jag bör lyssna på för att hitta tillbaka till en sund inställning till mat och träning!

  Kram!!

 2. Emelie skriver:

  å vad spännande! 😀

 3. Hulda skriver:

  Jag vet att du säger att man inte ska fokusera på vikten men jag väger 90 kg och är 170 cm lång vilket ger mig ett BMI som klassas som fetma och ca 20 kilos övervikt. Jag måste väl ändå tänka på vikten…? Jag har börjat träna och äta nyttigt men det händer ingenting på vågen. En del byxor sitter lite lösare men det känns inte som att det händer nånting. Jag ska inte ge upp eller så men det känns som att det är med att inte tänka på vikt funkar för de som ligger närmre normalvikt än vad jag gör.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..